Izaberi destinaciju prema prema svom horoskopskom znaku

Uobičajen

travelingaroundtheworldin80secondsHoroskopski znakovi određuju pojedine karakterne osobine ljudi, ali da li si znala da su i gradovi pod uticajem određenog horoskopskog znaka? Tako je Njujork grad vodolija, Rim lavova, a Berlin ovnova, tvrde astrolozi. Prema tome, moguće je odrediti i optimalna putovanja za pojedine znakove.

Ovan
Na putovanju je uvek u akciji i preuzima inicijativu u organizaciji. Voli “žive” gradove poput Berlina, Marseja, Nepala, Kambodže i Meksika.

Bik
Najviše od svega voli udobnost. Nije spreman na rizik i ne oseća se sigurno na nepoznatoj teritoriji. Važni su mu kulinarski doživljaji.
Bikovi rado posećuju destinacije kao što su Bolonja, Dablin, Parma, Cirih, Kreta, Majorka, Monako i Izrael.

Blizanci
Cene raznolikost, rado se kreću, skloni su edukativnim putovanjima, kao i kursevima stranih jezika u inostranstvu. Vole da upoznaju nove ljude pa se odlično snalaze u Londonu, Buenos Ajresu, Egiptu, Danskoj, Norveškoj, Tunisu i Turskoj.

Rak
Što jednostavnije i udobnije to bolje. Fascinira ga priroda, a na putovanjima želi da se oseća kao kod kuće. Idealne destinacije za njega su Milan, Amsterdam, zatim gradovi koji leže uz more – Venecija, Argentina, Sejšeli, Tajland i Vijetnam.

Lav
Lav traži luksuz. Želi da ga tretiraju kao kralja, voli avanture i spreman je na putovanja da potroši više od bilo kog drugog znaka.
Najbolje se oseća u velikim i razvijenim gradovima. Savršenu kombinaciju uživanja i zabave pružaju mu Los Anđeles, Čikago, Rim i Oman.

Devica
Voli unapred da isplanira putovanje – u sitne detalje. Puno pažnje polaže na troškove. Ceni čistoću, a najsrećnija je kada putovanjem može učiniti i dobro delo za svoje zdravlje. Preferira “pregledne” gradove poput Bazela, Bostona, Liona i Tuluza.

Vaga
Ceni klasičnu lepotu, a važne karakteristike destinacija koje posećuje su prirodna obiležja, kulturna ponuda i atmosfera na ulicama. Savršenu kombinaciju svega toga dobija u Hong Kongu, Lisabonu, Kopenhagenu, Šangaju, Beču i na Novom Zelandu.

Škorpija
Traži mistična odredišta, tajanstvene lokacije i uzbudljive destinacije, odnosno sve što pokreće njegovu maštu. Upravo iz tog razloga se dobro oseća u Liverpulu, Mesini, Minhenu, Tokiju, Vašingtonu, Libanu, Maroku, Španiji, Mađarskoj i na Kipru.

Strelac
Strelci su kosmopolitski nastrojeni. Putuju rado i često, bilo u inostranstvo ili po svojoj zemlji. Svuda se osećaju kao kod kuće, lako sklapaju poznanstva i odlično se orijentišu. Vole da razgledaju zemlje kao što su Finska, Australija, Kenija, Peru i Švedska.

Jarac
Ustvari, ne voli da putuje. Teško se odlučuje da napusti svoja četiri zida, ali kada se konačno odluči na to, bira klasične destinacije. Na putovanja odlazi retko i ona, po pravilu, kratko traju. Odgovaraju mu Brisel, Moskva, Oksford, Varšava, Češka i Južnoafrička Republika.

Vodolija
Traži uzbuđenja i gradove koji “nikad ne spavaju”. Voli raznolikost, pa tako na putovanjima spaja prijatne šetnje ulicama, piknik u parku, razgledanje kulturnih znamenitosti, restorane, koncerte, predstave. Bogatu ponudu koju traži, pronalazi u Njujorku, San Francisku, Sidneju i u Rusiji.

Ribe
Ne mogu da zamisle letovanje bez mora. Opušta ih pogled u daljinu, mir, romantika, zalazak sunca i prirodne lepote. Savršene destinacije za njih su Sevilja, Jerusalim, Bangkok, Portugal, Šri Lanka.

Postavi komentar